Home Кримінал Поліція шукає свідків ДТП, в якій фігурує депутат Житомирської облради

Поліція шукає свідків ДТП, в якій фігурує депутат Житомирської облради

391

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада 2018 року на 9 км автодороги Житомир – Чернівці, загинула жінка. Нині триває досудове розслідування.

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків події. ДТП сталася близько 19:30 24 листопада у с. Тетерівці Житомирського району. Водій автомобіля «Тoyota Highlander», рухаючись у напрямку м.Чуднова, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину.

Унаслідок ДТП пішохід отримала травми, несумісні з життям, і загинула на місці пригоди. Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102. 

Раніше повідомлялося, що за кермом позашляховика був 38-річний депутат облради Дмитро Кропачов, він відмовився свідчити про обставини ДТП і здавати на місці тест на алкоголь. Втім, за деякий час у ЗМІ з’явилась інформація, що депутат проходить у справі вже в якості свідка.

Відео:1+1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here