Home Кримінал Поліція розшукує водія, який у Житомирі збив насмерть жінку

Поліція розшукує водія, який у Житомирі збив насмерть жінку

327

Водія іномарки, який 4 березня на вул. Покровській у Житомирі вчинив смертельне ДТП (54-річна житомирянка загинула на місці) і зник із місця події, розшукує поліція. Авто вже знайшли, особу чоловіка встановили. 

"Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Jetta», рухаючись вулицею обласного центру, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій з місця події, не зупиняючись, утік", – повідомили поліцейські.

Правоохоронці опитали свідків та очевидців, вивчили записи з камер відеоспостереження та вилучили низку речових доказів.

Завдяки цьому вдалось оперативно розшукати автомобіль та встановити особу водія, 29-річного місцевого жителя. За наявною інформацією, чоловік перебував за кермом автомобіля, що належить його знайомому.

"Керманич автівки залишив її за кілька кварталів від місця пригоди і ми маємо записи камер відеоспостерження, де зафіксувано, як він виходить з транспортного засобу. Нині «Volkswagen Jetta» вилучений та уже призначено низку експертних досліджень. Також тривають заходи із встановлення місця перебування водія", – прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

Нині триває з’ясування всіх обставин.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here