Home Кримінал Поліцейські затримали банду, яка навесні вкрала у валютника в Житомирі 8 мільйонів....

Поліцейські затримали банду, яка навесні вкрала у валютника в Житомирі 8 мільйонів. ФОТО

134

 "10 жовтня у результаті спільної роботи оперативників кримінальної поліції Житомирщини та Департаменту карного розшуку Нацполіції за участі бійців КОРДу та сприяння співробітників спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованною злочинністю УСБУ в області була затримана у м. Чернівцях банда розбійників. Усі вони жителі Львівщини, а займались нападами на валютників. Принаймі у нас є підстави стверджувати про їх причетність до злочинів на території кількох регіонів держави (Житомир, Вінниця, Тернопіль, Чернівці, Львів), – повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук головний поліцейський Житомирщини Вячеслав Печененко.

Стартом до викриття цієї групи став розбійний напад, учинений ними у березні 2018 на підприємця-валютника у Житомирі. Тоді у чоловіка, який повертався додому, у під’їзді будинку відібрали сумку з коштами на загальну суму 8 мільйонів   гривень.

Розшуківці разом з слідчими провели масштабну роботу, аби вийти на цю банду та зібрати докази їх протиправної діяльності. Затримання п’ятьох членів групи відразу після вчинення чергового нападу на валютника у Чернівцях є закономірним результатом професійної роботи поліції.

За місцями проживання підозрюваних наші працівники провели санкціоновані обшуки та вилучили докази їх протиправної діяльності".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here