Home Кримінал Обвинувачений у педофілії відомий акордеоніст дав інтерв’ю з київського СІЗО

Обвинувачений у педофілії відомий акордеоніст дав інтерв\’ю з київського СІЗО

94
Заарештований за підозрою у педофілії акордеоніст Ігор Завадський стверджує, що з дітьми просто дружив і розпусних дій не здійснював. Завадський також спростував інформацію про нібито його співжиття з адміністратором Андрієм Бригідою.
 
Про це Завадський заявив в інтерв’ю Газете Киевской. Виданню вдалося через адвоката Євгенію Закревську передати питання Завадському, який перебуває в СІЗО, і отримати його відповіді, пише Корреспондент.net
 
 
Завадський також скаржиться на утримання в СІЗО і здоров’я. В інтерв’ю Завадський не зміг відповісти, хто міг його замовити.
 
"Крім розбещення неповнолітніх, мене звинувачують ще й у їхньому зґвалтуванні. 29 березня були висунуті звинувачення за 156-тою та 153-тьою статтями Кримінального кодексу. Звинувачення повністю необґрунтовані. Цікаво, що один із епізодів зґвалтування датується 2009 роком. Після цього "жертва" спілкувалася зі мною три роки, доки міліція не встановила зґвалтування. Решта випадків не менш абсурдні", – стверджує Завадський.
 
Артист також прокоментував заяву міліції про те, що вже є шість заяв від батьків неповнолітніх, які вважають себе постраждалими.
 
"Наскільки мені відомо, міліція говорить уже про 11 епізодів. Але в обвинуваченні фігурують лише 6 чоловік. Так, я їх знаю. Причому в постанові про порушення кримінальної справи, яку мені показували, було ще й прізвище мого учня – Дениса Снєгірьова із Запоріжжя, яке потім зникло. Я бачив у новинах прес-конференцію на мій захист, у якій брав участь Денис, і його інтерв’ю в газетах, як його спокушали ноутбуком, щоб він дав проти мене свідчення", – розповів виданню акордеоніст.
 
Завадський розповів, що був у  "нормальних дружніх" стосунках із цими дітьми.
 
"У нормальних дружніх стосунках – з ними та їхніми батьками. З деякими останнім часом, щоправда, майже не спілкувався", – зазначив артист.
 
Завадський також спростував інформацію про нібито його співжиття з адміністратором Андрієм Бригідою. "Андрій – мій помічник і хресний брат. Він має своє особисте життя, а я – своє. А те, що у міліції є повноваження "приписувати" комусь співжиття – для мене одкровення", – додав народний артист.
 
Як повідомлялося, заслужений артист України І.Завадський був затриманий 23 березня. Міліція пред’явила йому звинувачення у розбещенні неповнолітніх. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here