Home Кримінал На Житомирщині затримали водія, який їздив напідпитку, без прав і врізався в...

На Житомирщині затримали водія, який їздив напідпитку, без прав і врізався в чуже авто

98

7 червня, о 8:30, під час патрулювання на автодорозі «Київ — Чоп» (182 км), інспектори патрульної поліції помітили автомобіль Reanult Kangoo, котрий стояв на узбіччі з увімкненою аварійною сигналізацією та механічними пошкодженнями.

Як повідомив патрульним поліцейським водій, він став учасником дорожньої пригоди, однак вантажний автомобіль, що здійснив зіткнення з ним — місце ДТП залишив.

З метою встановлення місця знаходження транспортного засобу патрульні передали інформацію про вантажівку іншим екіпажам та на пости, котрі розпочали пошуки правопорушника.

На 241 км автодороги «Київ — Чоп» патрульні поліцейські виявили вантажний автомобіль Volvo, котрий підпадав під орієнтування.

За допомогою спец. сигналів та шляхом блокування вантажного автомобіля, патрульні зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з керманичем патрульні поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння громадянин відмовився.

Слід зазначити, що водій транспортного засобу не тільки скоїв ДТП та залишив місце пригоди, а й керував вантажівкою без водійського посвідчення, оскільки був позбавлений права на керування рішенням суду (керування ТЗ в стані алкогольного сп’яніння).

Наразі, патрульні оформили адміністративні матеріали для подальшого притягнення водія вантажного автомобіля до адміністративної відповідальності, а саме 4 адміністративних протоколи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here