Home Кримінал На Житомирщині виявили цілу теплицю елітної коноплі. ФОТО

На Житомирщині виявили цілу теплицю елітної коноплі. ФОТО

308

Теплицю елітної коноплі на 50 тис. грн виявили оперативники 6 травня у с. Моделів Житомирської області. Теплицю облаштували в окремій кімнаті житлового будинку. Елітна конопля росла в окремих горщиках, мала спеціальний полив, вентиляцію та освітлення.

Про це повідомила поліція області:

"6 травня поліцейські Житомирського районного управління виявили в одному з будинків с. Моделів міні-теплицю з вирощування коноплі. Окрема потаємна кімната у будинку була облаштована штучним освітленням, вентиляцією та спеціальним поливом рослин у горщиках. За приблизними підрахунками, у приміщенні зростало наркосировини вартістю до 50 тисяч гривень".

Теплицю прикривали нібито ремонтними роботами у кімнаті. Однак поліцейські помітили приховані під коробками двері в ще одне окреме приміщення, а зайшовши туди, зрозуміли, чому так нервував господар оселі.

38-річний господар створив сприятливі умови для зайняття рослинництвом: обладнав спеціальним освітленням, подбав про вентиляцію та поливну систему.

Поліція вилучила елітну коноплю на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, піврічним арештом або обмеженням волі строком до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here