Home Кримінал На Житомирщині виявили підпільну нарколабораторію

На Житомирщині виявили підпільну нарколабораторію

120

Вийти на нарколаборатою працівникам УБОЗу УМВС Житомирщини вдалось після затримання 37-річного жителя обласного центру. В нього під час перевірки оперативники вилучили поліетиленовий пакет з білою порошкоподібною речовиною. За результатами експертизи, білий порошок виявився психотропною речовиною амфетаміном, розповіла Тетяна Дружинська інспектор СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Відпрацьовуючи версії щодо можливих каналів надходження наркотику, оперативники з’ясували місце находження нарколабораторії. Вона знаходилась у приміщенні гаража, який належить затриманому. Лабораторія спеціалізувалася на виготовленні психотропної речовини амфетаміну.  Під час обшуку було вилучено значну кількість концентратів, які є сировиною для виготовлення наркотичного засобу, обладнання для видобування наркотику (ємкості для фільтрації, підсушувачі, прилади для подрібнення), а також готовий продукт – амфетамін.

При огляді місця, стало зрозуміло, що приміщення слугує не лише для виготовлення, а й для прийому психотропу. Про це свідчив вже готовий порошок наркотику, який був просто розсипаний на столі і частково розділений на дози.

Затриманий запевняє, що виготовляв наркотичні речовини лише для власних потреб. Оперативники перевіряють дану інформацію, оскільки вилучена кількість наркотику не може бути реальною для вживання однією людиною. На даний час проводяться заходи по встановленню каналів надходження сировини для виготовлення амфетаміну.


Відносно затриманого, який в 2010 році вже був засуджений за аналогічний злочин і отримав умовний термін покарання, порушена кримінальна справа. Наркоділка тримають під вартою.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here