Home Кримінал На Житомирщині відпочинок у кафе закінчився бійкою

На Житомирщині відпочинок у кафе закінчився бійкою

103
5 грудня до чергової частини Любарського РВ УМВС України в Житомирській області звернувся 26-річний житель району. Хлопець розповів, що разом з другом відпочивав в одному із кафе райцентру, а коли вийшов на вулицю, то його пограбували – в нього відібрали мобільний телефон та куртку. 

Всі обставини злочину працівники міліції з’ясовували безпосередньо на місці події. Кафе на той час уже було зачиненим, однак оперативники зв’язалися з дівчиною-офіціанкою, яка того вечора працювала. У ході її пояснень та подальших слідчих дій стало відомо, що дійсно двоє товаришів зовсім недавно розважались у кафе. Невдовзі між ними та іншим відвідувачем закладу, який сидів за сусіднім столиком, виникла суперечка. Згодом до неї долучились і запрошені останнім знайомі парубки. Конфлікт переріс у бійку, яка і скінчилась тим, що один з молодиків забрав у приїжджого мобільний телефон та куртку, повідомила Тетяна Дружинська інспектор СЗГ УМВС України в Житомирській області

На жаль, ні офіціантка, ні потерпілий нападників не знали, лише описали їх зовнішній вигляд, що й допомогло працівникам міліції встановити їх особи. Вже через кілька годин одного із учасників конфлікту, ініціатора влаштованих з’ясувань стосунків із немісцевими, затримали.

Уранці оперативники розшукали за місцем проживання й двох інших учасників, за місцем проживання одного з них вилучили телефон та куртку потерпілого. 

Хлопці свою вину визнають. Як повідомив заступник начальника Любарського РВ Сергій Мельник, наразі розслідування порушеної кримінальної справи триває. Затриманим може загрожувати покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here