Home Кримінал На Житомирщині правоохороці затримали чоловіка з кілограмом макової соломки

На Житомирщині правоохороці затримали чоловіка з кілограмом макової соломки

121

Минулої доби працівники міліції в Черняхівському районі у ході проведення оперативно-розшукових заходів у райцентрі в будинку раніше судимого 42-річного жителя виявили та вилучили подрібнену рослинну масу коричневого кольору. Згідно з висновком експертизи Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру – це є наркотичним засобом – маковою соломкою вагою 1 кг 224 грама.

Крім того, у суботу  у 46-річного житомирянина з домогосподарства крадій виніс господарчі речі, продукти харчування, курей та кролів. Загальна сума збитку становить майже 4 тисячі гривень. Працівники міліції встановили, щокрадіжку скоїв 52-річний місцевий житель, розшук якого триває.
 
Цього ж дня,  крадій залинив пенсіонерку з Андрушівського району без мобільного телефону. За крадіжку затримали 32-річнй місцеву жительку.
 
Загалом 16 злочинів зареєстровано правоохоронцями упродовж минулих вихідних. 8 з них працівники міліції вже розкрили. 8 осіб підозрюється у скоєнні протиправних дій, повідомили у СЗГ УМВС України в Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here