Home Кримінал На Житомирщині перевіряють поліцейських щодо можливих фактів побиття

На Житомирщині перевіряють поліцейських щодо можливих фактів побиття

236

Працівники відділу інспекції з особового складу поліції виїхали з перевіркою у Малинський район, щоб вияснити, чи дійсно районні поліцейські били місцевих хлопців.

Повідомлення про побиття хлопців поліцейськими з’явилося у соцмережі 14 січня.

Тепер цю інформацію перевірятимуть, а зібрані матеріали передадуть до Територіального управління Державного бюро розслідувань, – повідомили в поліції області:

«Уранці 14 січня до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Мазда-323», який власник залишив неподалік залізничного переїзду між м. Малином та с. Пиріжками напередодні увечері. Під час першочергових заходів із його розшуку уже увечері поліцейські виявили транспортний засіб у лісовому масиві поблизу с. Маклаївки. Також неподалік на дорозі знаходилася група чоловіків, як з’ясувалося, власник автомобіля та його знайомі, а також двоє юнаків, яких вони звинувачували у причетності до викрадення авто».

Хлопців забрали до відділення поліції для перевірки всіх обставин.

У соцмережах хлопці повідомили, що на дорозі поблищу с. Маклаївки їм поліцейські нанесли тілесні ушкодження.

Результати проведеної перевірки будуть передані за належністю для надання об’єктивної правової оцінки та прийняття законного рішення до Територіального управління Державного бюро розслідувань.

Читайте також: 51-річного чоловіка, якого побили житомирські правоохоронці, забрали в реанімацію та прооперували

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here