Home Кримінал На Житомирщині новорічне святкування пройшло без грубих порушень правопорядку

На Житомирщині новорічне святкування пройшло без грубих порушень правопорядку

113

Під час святкових вихідних і безпосередньо у новорічну ніч поліцейські провели додаткові профілактичні заходи та спрямували зусилля на забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян.

Загальна кількість зареєстрованих подій за минулі святкові вихідні дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася.

За вихідні дні, з 30 грудня 2018 року по 1 січня 2019, до Єдиного обліку працівниками територіальних органів Національної поліції Житомирщини зареєстровано близько 1740 повідомлень, близько 200 з них – з ознаками кримінальних правопорушень.

Серед них грабежі, факти незаконного заволодіння транспортними засобами, крадіжки, хуліганства та інші. Поліція встановила 16 осіб, причетних до вказаних подій. За повідомленням працівників Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини, грубих порушень публічного порядку під час новорічного святкування та вихідних днів не зареєстровано.

1 січня у м. Житомирі з нагоди відзначення 110-ї річниці з дня народження Степана Бандери відбулась хода, до якої долучилися близько 150 учасників. Охорону публічного порядку забезпечували майже 50 працівників поліції.

Захід пройшов спокійно і без порушень. Нині правоохоронці продовжують свою роботу із забезпечення публічної безпеки на вулицях міст і селищ області, аби місцеві жителі та гості нашого регіону почували себе у безпеці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here