Home Кримінал На Житомирщині на приватній пилорамі виявили та вилучили 234 незаконно здобуті колоди...

На Житомирщині на приватній пилорамі виявили та вилучили 234 незаконно здобуті колоди сосни

166

  Під процесуальним керівництвом Новоград-Волинської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконної порубки дерев та розтрати ввіреного майна службовими особами лісогосподарських підприємств Баранівського та Романівського районів.

У ході досудового розслідування, на виконання вказівок процесуального керівника та доручень слідчого СВ Баранівського відділення поліції, оперативними працівниками Новоград-Волинського ВП 22.01.2019 встановлено факт незаконного вивозу гужовим транспортом деревини породи сосна з лісової ділянки лісогосподарського підприємства Романівського району до приватної пилорами, розташованої у домогосподарстві жителя смт Мар’янівка Баранівського району. 

У подальшому, з метою встановлення незаконно вирубаного лісу та його зберігання, 23.01.2019 працівниками поліції проведено обшук на території зазначеної пилорами, під час якого виявлено та вилучено 234 незаконно здобуті колоди дерев породи сосна.


Наразі, ухвалою слідчого судді Баранівського районного суду на вилучену незаконно здобуту лісопродукцію накладено арешт, встановлюється сума завданих  державі збитків.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 246, ч.2 ст.191 КК України проводить слідчий відділ Баранівського відділення поліції.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here