Home Кримінал На Житомирщині міліціонери порушували закон про зброю

На Житомирщині міліціонери порушували закон про зброю

101
Овруцькою міжрайонною прокуратурою у ході перевірки додержання вимог законодавства при поводженні зі зброєю виявлено низку порушень в Овруцькому та Народицькому райвідділах міліції.

Під час вивчення особових справ власників зброї встановлено, що при перереєстрації зброї у документах не зазначено терміну продовження дії дозволів та не всі власники зброї дотримуються строків перереєстрації, повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

Крім того, у багатьох особових справах бракує відповідних документів, а у більшості матеріалах перевірки власника зброї відсутні довідки про наявність чи відсутність судимості, у деяких випадках – копії договорів страхування. 

Встановлено, що особи, які притягувалися до адміністративної відповідальності через порушення громадського порядку, зловживання спиртними напоями та з інших причин, не мають перешкод у користуванні зброєю. Адже їхні «гріхи» в особистих справах не зафіксовані.
 

За результатами перевірок прокуратурою внесено подання в Овруцький та Народицький районні відділи міліції про усунення порушень. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here