Home Кримінал На Житомирщині крадії вдерлися до будинку пенсіонерів і вбили дідуся

На Житомирщині крадії вдерлися до будинку пенсіонерів і вбили дідуся

144

Двоє чоловіків вдерлися до будинку літнього подружжя у смт Миропіль Романівського району та почали вимагати цінності. Під час цього нападники завдали господарю смертельних травм.

Повідомлення про подію надійшло до поліції 30 листопада увечері.

Попередньо відомо, що близько 22:00 до будинку пенсіонерів, вибивши спочатку шибку у вікні, а потім і двері, удерлися двоє невідомих. Чоловіки ще з порогу почали бити 79-річного господаря  і вимагати гроші.

З іншої кімнати намагалась вийти дружина пенсіонера, але нападники не дозволили їй цього зробити, а наказали залишатись у спальні, відібравши мобільний телефон. Лише за півгодини,  коли незнайомці втекли, жінка змогла звільнитись та повідомити про подію сусідам, які й викликали поліцію та швидку медичну допомогу.

На жаль, отримані дідусем травми виявились несумісними з життям.

За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу – 115 (Умисне вбивство) та ст. 187 (Розбій).

За наявною інформацією, нападники заволоділи заощадженнями пенсіонерів.

Наразі тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб підозрюваних та їх затримання. Їм загрожує ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here