Home Кримінал На Житомирщині двоє братів напали на односельців і обікрали їх

На Житомирщині двоє братів напали на односельців і обікрали їх

178

Два брати з Андрушівського району, які вже раніше були судимі, увірвалися до будинку односельця і, погрожуючи ножем, забрали майно і банківські картки.

Подія відбулася уночі 4 лютого.

71-річний житель району розповів працівникам поліції, що увечері він запросив у гості односельця. Близько 22:30 до його будинку зайшли ще двоє чоловіків, з якими у заявника виник конфлікт. Непрохані візитери стали погрожувати господарю ножем, а потім забрали бензопилу та банківські картки пенсіонера, а також куртку його гостя і пішли геть.

Заявник повідомив поліцейським, що впізнав нападників – двох братів, які проживають у цьому ж селі. Відтак правоохоронці затримали та доставили обох до відділення поліції. Відомо, що обидва місцеві жителі, віком 33 та 36 років, уже були раніше засуджені за вчинення майнових злочинів. Чужі речі у них вилучили.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України, триває встановлення всіх обставин події. Відповідно до чинного законодавства затриманим може загрожувати тривалий термін ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here