Home Кримінал На Житомирщині до 8 років позбавлення волі засуджено малинчанина, який вбив людину

На Житомирщині до 8 років позбавлення волі засуджено малинчанина, який вбив людину

91

Коростишівською місцевою прокуратурою здійснено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом заподіяння жителем м. Малин умисних тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

За результатом судового розгляду вироком Коростишівського районного суду особу визнано винним у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 121 КК України та призначено покарання у виді 8-ми років позбавлення волі.

Трагічна подія сталася наприкінці червня минулого року у Малині. Раніше судимий 27-річний місцевий житель, під час відвідин тещі, яка поскаржилася на свого співмешканця, почав з’ясовувати з ним стосунки. А потім вирішивши, що словесних аргументів недостатньо, раптово підійшов до 39-річного чоловіка та зухвало ножем завдав йому сильних ударів в ногу, заподіявши потерпілому тяжкі тілесні ушкодження.

Після цього, залишивши потерпілого у небезпеці, пішов відпочивати у нічний бар. Вже наступного ранку встановлено, що потерпілий, який так і залишився лежати на вулиці біля помешкання, помер від отриманих поранень. У скоєному злочині обвинувачений не розкаявся

. Однак, завдяки якісному та кваліфікованому здійсненню публічного обвинувачення прокурорами Коростишівської місцевої прокуратури, вина зловмисника в суді доведена повністю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here