Home Кримінал На Житомирщині чоловік застрелив 19-річну дівчину, а потім себе

На Житомирщині чоловік застрелив 19-річну дівчину, а потім себе

217

На Житомирщині сталася страшна трагедія: чоловік вбив дівчину та вчинив після цього самогубство.

Подія сталася вночі 29 травня у с. Тальки Новоград-Волинського району.

Близько 1:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителів про те, що на одній з вулиць села виявили тіла двох людей з вогнепальними пораненнями.

Смертельне ушкодження отримала 19-річна дівчина, постріл в яку було здійснено зі спини. Також смертельне вогнепальне поранення собі спричинив 41-річний чоловік.

Попередньо встановлено, що обоє були знайомі і певний час підтримували дружні стосунки. Однак, за словами рідних дівчини, останнім часом між чоловіком та нею постійно виникали суперечки.

За зібраною інформацією поліцейські з’ясували, що дівчина поверталася вночі додому, а за кількасот метрів до будинку її очікував чоловік. Про що відбулася між ними розмова, нині не відомо, однак її наслідком став постріл у спину дівчини, потім – самогубство чоловіка з цієї ж зброї.

Після цього чоловікові стало сил зателефонувати знайомому та повідомити про подію. Окрім того, звуки пострілів почули жителі вулиці, відтак на місці події зібралися люди. Однак прибулі працівники «швидкої» констатували смерть обох.

Поліцейські на місці події вилучили обріз мисливської рушниці, який нині направлено на дослідження. Призначені інші експертні дослідження та триває встановлення причин трагедії.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here