Home Кримінал За тиждень на Житомирщині пішли з дому 10 дітей

За тиждень на Житомирщині пішли з дому 10 дітей

213

Сьогодні, близько 1.00, у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий житель, орендар, під час конфліктної ситуації з невідомими здійснив ряд пострілів із мисливської рушниці, внаслідок чого смертельні вогнепальні поранення отримали сім осіб.

Про це повідомляють у поліції.

«На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян, старих друзів, які там збиралися вже не раз половити рибу. Всього за даними слідства їх було 9 чоловік, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н. Після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочиваючих лягли спати в сарайчику, який стоїть на березі ставу. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець З., на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з належного йому гладкоствольної мисливської рушниці марки «ІЖ». Спочатку він убив двох, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох сплячих. Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію», – повідомив Антон Геращенко.

Обставини події з’ясовуються. На місці працюють слідчо-оперативні групи. Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, це – умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here