Home Кримінал На Житомирщині 9-річний хлопець пішов за горілкою та пропав

На Житомирщині 9-річний хлопець пішов за горілкою та пропав

115
9-річного хлопця мати, за її словами, відправила у магазин купити мінеральну воду, давши при цьому 28 гривень. Сам же парубчина каже, що ненька послала його за горілкою. 

Вийшовши на вулицю він вирішив, що краще піде до друга. Там же і залишився ночувати. У цей час в його оселі були гості і лише після їх уходу, мати помітила, що син так і не повернувся. Відтак побігла по селу його розшукувати, однак ніхто з людей не бачив малого. Уже далеко за північ жінка зателефонувала до міліції.

Як розповів начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Віктор Прилипко, по тривозі був піднятий особовий склад міськвідділу. Одночасно декілька розшукових груп працювали над встановленням і обставин події, і місця можливого перебування хлопця. 

Уранці наступного дня працівники міліції таки знайшли хлопчика, він, нагостювавшись у товариша, за його словами, і сам збирався додому. Втім, у будь-якому разі працівники кримінальної міліції у справах дітей Новоград-Волинського МВ поспілкувались того ранку не лише з ним та його родиною, а, певно, з усім селом, розшукуючи хлопця. 

Жінка, в чиїй оселі Антон заночував, зізналася, що його мати прибігала уночі до них, і питала про сина, але, оскільки той уже спав, а ненька була досить войовниче налаштована, вона, злякавшись за малого, не стала нічого говорити.

Відтак, нині хлопчина повернувся додому, а от наскільки затишно йому там і куди буде його наступна мандрівка залежить, у першу чергу, від батьків. У результаті сімейних незгод дорослих завжди страждають діти. 
 

Алла Ващенко СЗГ УМВС України в Житомирській області. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here