Home Кримінал На Пушкінській та Кочерги патрульні виявили житомирян із наркотиками

На Пушкінській та Кочерги патрульні виявили житомирян із наркотиками

138

Під час патрулювання міста по вулиці Івана Кочерги, інспектори звернули увагу на підозрілого чоловіка. Помітивши патрульних, молодик почав змінювати напрямок руху та помітно нервував.

Під час поверхневої перевірки, охоронці порядку виявили у 31-річного громадянина пакетики з кристалічною речовиною, рожевого кольору, невідомого походження, зовні схожою на наркотичні, обіг якої може бути заборонений на території України.

Інший випадок трапився близько 14-ї години, по вулиці Пушкінській. За порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль AUDI. Водієм легковика виявився 28-річний місцевий житель, у якого при поверхневій перевірці виявили порошкоподібну речовину рожевого кольору, схожу на наркотичну.

В обох випадках, патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Житомирського ВП. Всі речі вилучені в присутності понятих та направлені на експертизу.

Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here