Home Кримінал 45-річний мешканець Чернівців спробував вкрасти спортивний костюм у житомирському магазині

45-річний мешканець Чернівців спробував вкрасти спортивний костюм у житомирському магазині

113

Працівники сектору реагування патрульної поліції Чуднівського відділення затримали чоловіків, які щойно викрали кілька секцій огорожі з території місцевого відділення Пенсійного фонду.

Уночі 17 січня під час патрулювання вулиць м. Чуднова поліцейські помітили трійцю підозрілих чоловіків, які тягнули на санчатах щось об’ємне. Побачивши службовий автомобіль, вони невдало спробували зникнути з поля зору правоохоронців.

Під час перевірки інспектори поліції з’ясували, що у санчатах знаходяться кілька секцій металевої огорожі. Чоловіки щойно виламали їх на території держустанови, що знаходиться поруч.

За таких обставин усіх трьох та їх вантаж доставили до відділення поліції.Затримані, місцеві жителі віком 54, 42 та 39 років, зізнались у скоєному. Вони розповіли, що мали намір здати метал у пункт прийому, щоб таким чином підзаробити.

Нині триває з’ясування всіх обставин події.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України, чоловікам може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here