Home Кримінал Між вибухами в Дніпропетровську і в Харкові є зв’язок?

Між вибухами в Дніпропетровську і в Харкові є зв\’язок?

86

Правоохоронці, які розслідують обставини вибухів у Дніпропетровську та Харкові, помітили зв’язок між цими двома злочинами.

Про це на прес-конференції заявив начальник ГУ МВС України в Харківській області Віктор Козицький, повідомляє Gazeta.ua.

За словами Козицького, експертиза виявила збіги за структурою вибухівки, що використовувалася у вибухах в Харкові і в Дніпропетровську.

"Сказати, що це однозначний зв’язок, поки не готовий. Можливо, це якась ланцюг або хтось намагається піаритися на цих моментах. Поки є збіги за структурою вибухівки, але це не стовідсотковий однозначний збіг", – зазначив представник МВС.

 

У той же час начальник харківської обласної міліції підтвердив інформацію деяких ЗМІ про те, що на місці вибуху в Харкові була знайдена записка. Козицький не став відповідати на питання про зміст записки, зазначивши, що справу розслідує СБУ.


Як відомо, у четвер 13 жовтня о 2 годині ночі в Харкові стався вибух, в результаті якого було пошкоджено скло вуличного кіоску і розташована поруч урна.


Крім того, повідомлялося, що 16 листопада вибухом в Дніпропетровську вбило людину. Також постраждав і будинок, який знаходився поруч.
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here