Home Кримінал Міліція вирізала майже 300 маків

Міліція вирізала майже 300 маків

200

31 злочин зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 18 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 5 крадіжок чужого майна, 6 випадків нелегального обігу наркотиків та інші.

18 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

20 червня до Володарськ-Волинського РВ звернулась жителька райцентру, 1949 р.н., із заявою про те, що з сараю її домогосподарства, куди невідомий потрапив через незачинені вхідні двері, викрадено мопед «Viper». Сума завданого збитку становить 1 тисячу гривень.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу, яка розпочала першочергові дії по встановленню всіх обставин злочину та причетних до нього осіб.

Цього ж дня до Малинського МВ звернувся житель району, 1968 р.н. Чоловік повідомив про те, що із його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено бензопилу вартістю 1,5 тисячі гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 40-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя.

36-річна жителька м. Коростеня заявила до міськвідділу міліції про те, що поблизу водоймища у її 13-річного сина невідомим викрадено мобільний телефон «Самсунг», який він залишив без нагляду. Сума завданого збитку становить майже 800 гривень. 

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 15-річного жителя райцентру.

Минулої доби дільничні інспектори міліції Житомирського РВ у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у 39-річного непрацюючого місцевого жителя виявили та вилучили 157 рослин снодійного маку. Незаконні посіви нарковмісних рослин були виявлені і працівниками міліції Черняхівського РВ, які на присадибній ділянці жительки райцентру вилучили 123 рослини снодійного маку.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here