Home Кримінал Депутат від Партії регіонів погрожував вбивством губернатору і психлікарні

Депутат від Партії регіонів погрожував вбивством губернатору і психлікарні

109

Депутат Першотравневої районної ради Чернівців від Партії регіонів Юрій Якубовський погрожував убивством голові Чернівецької облдержадміністрації, заступнику Чернівецького міського голови та голові Першотравневої райради.

Про це у середу на прес-конференції повідомив прокурор Чернівецької області Петро Коваль, повідомляє видання Молодий буковинець.

"До прокуратури із заявами звернулися згадані посадові особи. У серпні Якубовський погрожував посадовцям телефоном, одну розмову записано на диктофон", – розповів прокурор.

Пізніше стало відомо, що Якубовський також погрожував працівникам психіатричної лікарні, в якій працював до липня. Зокрема, він з’явився в психлікарню в касці з ножем і погрожував убивством.

Якубовського затримано, в його помешканні проведено обшук. Під час обшуку було знайдено каску, китайський ніж і зареєстрований карабін СКМ. Однак реєстрація карабіна останні два роки не продовжувалася.

Свого часу Якубовсий працював в СБУ, звідки звільнився у званні підполковника.

Підозрюваного затримано, проти нього порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.350 КК України (погроза або насильство щодо службової особи).

www.pravda.com.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here