Home Кримінал Чоловіка, з чиєї гвинтівки 6-річна дівчинка підстрелила свою подругу, до відповідальності не...

Чоловіка, з чиєї гвинтівки 6-річна дівчинка підстрелила свою подругу, до відповідальності не притягнуть

74

На Житомирщині 6-річна дитина вистрілила з гвинтівки у свою 10-річну подругу. Діти подумали, що зброя не справжня. Чоловік, який перед тим відлякував птахів з пневматики і лишив її зброю, до кримінальної відповідальності не притягнуть, йдеться у ТСН.

Власник зброї, з якої поранили дівчинку досі не може опам’ятатися. За його совами, подумати не міг, що сусідська малеча на таке здатна. Саме тому не спустився за гвинтівкою. Купив пневматичну зброю два роки тому на ринку, аби відлякувати птахів від  шовковиці. Того вечора лишив її внизу, а сам поліз на дерево. Саме тоді прийшли дівчатка.

У поліції кажуть, хоча чоловік мав пильнувати зброю, він покарання нести не буде. Правил зберігання пневматичної зброї немає.

Малій вистачило сил підняти зброю і спустити гачок. Вистрілила у бік подруги, яка стояла за якихось кілька метрів. 10-ти річна Катерина нині у лікарні.  Куля потрапила дівчинці в груди і застрягла там. Лікарям знадобилося півтори години, аби дістати її. "Дуже  важко  було дістати кулю, бо вона була між ребрами. Акуратно треба було достати, аби не  пошкодити судини, нерви", – розказав в.о. завідувача хірургічного  відділення  Житомирської дитячої обласної лікарні Юрій Волошин.

Бабуся пораненої  дівчинки у всьому винуватить батьків дитина, яка стріляла. Переконує, що малу  часто лишають саму. Так само вважають і у поліції. Батько дівчинки свою провину хоч і визнає,  але каже, що у цій ситуації винні усі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here