Home Кримінал Через півроку знайшли чоловіків, які під Житомиром обікрали підприємство на 2 млн...

Через півроку знайшли чоловіків, які під Житомиром обікрали підприємство на 2 млн грн

169

Майже півроку знадобилося правоохоронцям, щоб знайти підозрюваних, які обікрали склади сільськогосподарського підприємства на околиці Житомира на більше 2 млн грн.

Крадіжка сталась у середині грудня 2019 року.

Вночі, пошкодивши замки на воротах і у складських приміщеннях, невідомі чоловіки потрапили на територію сільгосппідприємства і викрали звідти вартісні запчастини та деталі до імпортних комбайнів і паливно-мастильні матеріали. Загальна сума збитків сягнула близько 2,2 млн гривень.

Правоохоронці промоніторили камери відеоспостереження і встановили марку авто. Після чого перевіряли власників схожих транспортних засобів.

Згодом вдалося встановити обставини, які допомогли вийти на підозрюваних осіб.

Під обґрунтованою підозрою у причетності до крадіжки опинились троє черкащан, віком від 23 до 32 років, які останнім часом проживали у селі під Києвом. Про чоловіків відомо, що вони неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Поліцейські провели санкціонований обшук у помешканні одного із них, де на той момент знаходилися і поплічники. У результаті слідчих дій з обійстя було вилучено частину викрадених із сільгосппідприємства деталей. Інше, за словами фігурантів, вони перепродали.

Чоловікам загрожує ув’язнення на строк від 3 до 6 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here