Home Кримінал Бердичівському підприємцю за спробу «відкупитися» від патрульної поліції «світить» до 4-х...

Бердичівському підприємцю за спробу «відкупитися» від патрульної поліції «світить» до 4-х років позбавлення волі

107

За результатом досудового розслідування Бердичівською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом надання підприємцем неправомірної вигоди працівникам поліції за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Наразі, 17.01.2019 обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.369 КК України скеровано до Бердичівського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Йдеться про те, що у вересні 2018 року працівниками Бердичівського відділу поліції під час патрулювання вулиць міста, за порушення правил дорожнього руху був зупинений автомобіль.

Водій, який вийшов з авто, за зовнішніми ознаками, перебував у нетверезому стані, про що він й сам не заперечував. Натомість, аби патрульні інспектори не складали адмінпротокол за вчинене ним порушення, спробував «владнати питання», запропонувавши та надавши працівникам поліції неправомірну вигоду у розмірі 2000 грн.

Правоохоронці задокументували протиправні дії підприємця та склали адмінпротокол за порушення правил дорожнього руху.Однак, «п’яна історія» для підприємця на цьому не закінчилася.

За фактом надання неправомірної вигоди працівникам поліції було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.369 КК України, процесуальне керівництво у якому здійснювала місцева прокуратура.Тепер 58-річному підприємцю за спробу «відкупитися» від патрульної поліції за водіння у нетверезому стані «світить» до 4-х років позбавлення волі.

Підтримання публічного обвинувачення в суді забезпечуватимуть прокурори Бердичівської місцевої прокуратури. Досудове розслідування проводило місцеве відділення поліції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here