Home Кримінал ”Амазонки” Каддафі: полковник ґвалтував нас і передавав синам

\”Амазонки\” Каддафі: полковник ґвалтував нас і передавав синам

100

П’ятеро колишніх жінок-охоронців звинуватили лівійського лідера Муаммара Каддафі у сексуальному насильстві.

Колишні "амазонки Каддафі" розповіли психологу в Бенгазі, що їх ґвалтував сам полковник, його сини та високопоставлені офіцери, пише італійська La Stampa.

Психолог Сехам Серджеуа зустрілася з "амазонками", коли збирала свідчення жінок, зґвалтованих прихильниками Каддафі. Зібрані досьє психолог передала до Міжнародного суду в Гаазі.

П’ятеро "амазонок" розповіли Серджеуа, що спочатку були зґвалтовані Каддафі, а потім "передані" одному з його синів і високопоставленим офіцерам.

"Одна з жінок розповіла, що була змушена стати "амазонкою" шляхом шантажу, в іншому випадку її брат, заарештований за наркотики, міг залишитися у в’язниці. Дівчина також розповіла, що після перевірки на ВІЛ її направили до Баб аль-Азіза, резиденцію раїса (раїс – арабською – "глава", "правитель") в Тріполі. Її провели в покої Каддафі. Він був у піжамі. Вона опиралася його заграванням, але врешті була зґвалтована", – пише La Stampa.

Нагадаємо, всього безпеку лівійського лідера забезпечували 40 жінок. Раніше західні ЗМІ за непідтвердженими даними писали, що всі прекрасні командос приносять клятву віддати життя за Каддафі, їм належить супроводжувати його цілодобово, і він нібито наполягає, щоб вони залишалися незайманими.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here