Home Кримінал 24-річному житомирянину, який вбив колишню дівчину та її матір, загрожує довічне ув’язнення

24-річному житомирянину, який вбив колишню дівчину та її матір, загрожує довічне ув’язнення

102
Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування за фактом вбивства двох осіб з особливою жорстокістю, вчиненого 24-річним жителем Житомира.


Наразі обвинувальний акт  у кримінальному провадженні за п.п. 1, 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб з особливою жорстокістю) КК України  затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті.


Установлено, що у лютому цього року, вранці, близько 8.00 год., житомирянин, пробравшись на подвір’я домоволодіння,  що по вул. Транзитній, у Житомирі, сховався у підсобному приміщенні, звідки, з метою скоєння вбивства, слідкував за 42-річною господаркою. А коли жінка вийшла на подвір’я, несподівано напав на неї, завдаючи цвяходером жорстоких ударів, від яких настала смерть.


На крики матері про допомогу з будинку вибігла донька, яка, побачивши жорстоку розправу із матір’ю, спробувала втекти. 


 
Однак зловмисник наздогнав 22-річну дівчину, затягнув у двір та завдав тим же знаряддям вбивства смертельних ударів.
 
Після скоєння тяжкого злочину – вбивства двох людей з особливою жорстокістю, злочинець намагався переховуватися, однак, був викритий та затриманий правоохоронцями.


На період досудового розслідування і дотепер до підозрюваного було застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.


Досудове розслідування проводило СУ ГУНП в області.
 
Справу розглядатиме Корольовський районний суд м. Житомира, публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура Житомирської області.


Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

 Пресслужба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here