Home Кримінал 19-річний парубок з Вінничини побив і пограбував бердичівлянина

19-річний парубок з Вінничини побив і пограбував бердичівлянина

86

Нині встановлено, що 19-річний парубок побив жителя райцентру та відібрав у нього мобільний телефон. У затриманого вилучили чуже майно. Триває досудове розслідування.

Уночі 20 лютого до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на 29-річного місцевого жителя. Чоловік звернувся по допомогу до випадкових перехожих, які й зателефонували на лінію «102».

На місці події постраждалий розповів працівникам слідчо-оперативної групи, що його побив випадковий знайомий та відібрав мобільний телефон вартістю близько 3 тисяч гривень. Прикмети агресора він не запам’ятав, єдине, що зміг повідомити – той нібито приживає на Вінниччині.

У місцевій лікарні медики діагностували у бердичівлянина травми голови.

У ході проведених заходів поліцейські встановили особу нападника та затримали його на міському залізничному вокзалі. Парубка, 19-річного жителя м. Козятина Вінницької області, доставили до відділу поліції.

– Хлопець зізнався у скоєному, у нього вилучили мобільний телефон заявника, – повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Встановлено, що він уже був раніше засуджений за вчинення крадіжки, а з потерпілим його поєднує ситуативне розпиття спиртного.

Молодика затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відповідно до ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України затриманому може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here