Home Кримінал 16-річний закладчик наркотиків з Житомира може сісти на 8 років

16-річний закладчик наркотиків з Житомира може сісти на 8 років

163

У Житомирі поліцейські затримали 16-річного парубка із майже сотнею розфасованих пакунків елітної марихуани.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

Поліцейські під процесуальним керівництвом прокуратури м. Житомира задокументували протиправну діяльність одного із закладчиків наркотиків в обласному центрі.

18 березня хлопця затримали у дворі багатоповерхівок по вул. Львівській. При ньому виявлені розфасовані у поліетиленові пакети наркотичні засоби, ймовірно марихуана з елітних сортів конопель.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції.

– Від пояснень затриманий відмовився, однак ми маємо достатньо підстав вважати, що виявлене призначалось для подальших закладок і розповсюдження через замовлення у мережі інтернет, – прокоментував начальник Управління протидії наркозлочиності ГУНП Житомирщини Руслан Шуста. – Окрім того, ми працюємо і над встановленням усього ланцюга надходження наркотиків до закладчика.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Виявлені засоби направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here