Home Кримінал 11 київських можновладців підуть під суд

11 київських можновладців підуть під суд

128

Прокуратура направила матеріали до суду щодо 11-ти екс-чиновників Київської міськадміністрації.

Кримінальні справи на них були заведені в 2010 – напочатку 2011 роках – чи не всіх чиновників звинувачують у корупції.
 
Головного спеціаліста відділу управління з контролю за використанням та моніторингом земель КМДА Буздугана підозрюють в отриманні хабара в особливо великих розмірах. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.
 
За цією ж статтею проходить і екс-головний спеціаліст главку внутрішньої політики КМДА Максим Семенець. 
У суді вже знаходиться справа про корупцію начальника головного управління транспорту Олексія Бархатова, головного спеціаліста відділу контролю і спостереження за якістю послуг главку із захисту прав споживачів Коваля, начальника юридичного апарату КМДА Фрідмана.
 
Кримінальну справу відкрито і проти колишнього начальника главку з фізкультури та спорту КМДА Буркацького. 
Слідство підозрює, що він, зловживаючи службовим становищем, підписав акти з реконструкції спортивного комплексу в парку "Партизанської слави" на 1 мільйон 68 тисяч гривень. Колишні співробітники управління кажуть, що це дуже хороша людина. "Його підставили, я в цьому впевнений, він не така людина", – говорить колишній співробітник.
 
Також до суду направлено справу проти головного спеціаліста землеустрою КМДА Леонова – його підозрюють у шахрайстві. Нагадаємо, вже йдуть суди по екс-начальнику главку охорони культурної спадщини Руслану Кухаренку, а вирок колишньому головному медику Києва Людмилі Качурової повинні винести вже незабаром.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here