Home Гроші Заробіток на депозиті

Заробіток на депозиті

168

Якщо ви хочете накопичити грошей, зверніть увагу на український банк Альянс. Тут особливо привабливим є «Вільний» депозит, який передбачає невеликий початковий внесок. І це не єдина його перевага. Ви можете як завгодно керувати своїм депозитом.

Умови заведення депозиту

Обираючи «Вільний» депозит, ви нічим не ризикуєте. Первинним внеском має бути мінімально допустима сума. Внесок може зроблений у гривнях, доларах США або Євро. Мінімальний внесок становить 5 тисяч гривень, 200 доларів США або 200 Євро.

Сам депозит безстроковий. Достатньо внести відповідну суму і накопичувати проценти. Депозит залишається відкритим хоч 5, хоч 10 років. Проценти нараховуються щомісяця на вкладний рахунок.

Дуже привабливі умови керування. За бажанням ви зможете у подальші періоди вносити на рахунок будь-які додаткові грошові суми у тій валюті, у якій відкрито депозит. Також зможете у будь-який період знімати частину грошей за умови, що на рахунку залишатиметься мінімальна сума вкладу.

Нарешті, ви зможете у будь-який момент розірвати договір із банком та закрити депозит. Однак у такому разі нараховані проценти вам не перерахують.

Щоб відкрити депозит достатньо залишити на сайті банку відповідну заявку.  Вам зателефонує працівник установи та призначить зустріч. У приміщенні банку ви зможете оформити сам депозит. Для цього достатньо мати при собі паспорт. Та ідентифікаційний номер.

Привітний працівник банку не задасть вам незручних питань. Тільки за умови відкриття депозиту на суму, більшу від 150 тисяч гривень, вам доведеться пред’явити докази, що гроші набуті чесним шляхом.

Переваги банку Альянс

Можливо, ви скажете, що банк Альянс пропонує не дуже високі відсотки? Але слід мати на увазі, що ця установа існує вже більше 20 років. За цей час зарекомендувала себе, як надійний фінансовий партнер для вкладників усіх рівнів.

Тут зручно накопичувати гроші. Проценти нараховуються автоматично, і за бажанням клієнта можуть бути видані у будь-який час. Можливість оперувати рахунком як заманеться – ще один плюс. У більшості банків дозволяється отримувати тільки проценти з депозиту.

Працівники установи добре знають свою справу. Якщо у вас є питання щодо відкриття депозитів, вони у повній мірі проконсультують вас. Про банк чимало хороших відгуків, що вказує на його стабільність і популярність. Більшість клієнтів задоволена рівнем сервісу та умовами оформлення депозитів.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here