Home Гроші В Житомирській області борги із заробітної плати скоротись на 13%

В Житомирській області борги із заробітної плати скоротись на 13%

207

Загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати впродовж січня – травня 2011 року зменшилася на 3,4 млн. грн., або на 13,3 %  і станом на 1 червня 2011 року становила 21,9 млн. грн., повідомляє офіційний сайт Житоимрської облдержадміністрації.

Заборгованість із виплати заробітної плати ліквідовано у 7 районах області: Бердичівському, Ємільчинському, Коростенському, Коростишівському, Малинському, Нов.-Волинському, Червоноармійському.  У 15 територіальних одиницях упродовж січня-травня відбулося зменшення загальної суми заборгованості.

Одночасно у 4 територіальних одиницях (Брусилівському, Лугинському, Овруцькому районах та м. Малині), борги із виплати заробітної плати з початку року зросли на  415,5 тис. грн. 

Більше половини загальної суми заборгованості   утворилося в обласному центрі. Крім того, значні борги мають  у Коростені та Володарсько-Волинському (2,5 млн. грн. і 1,8 млн. грн. відповідно). Понад 1 млн грн. боргів накопичили  у Черняхівському районі та м. Малині, більше 900 тис. грн. – в Овруцькому районі, більше 250 тис. грн. – у Любарському районі. 

Із загальної суми заборгованості 11,8 млн. грн., або 53,9% існує на економічно активних підприємствах, яка зменшилася впродовж січня – травня на 4,6 млн. грн. або на 28%. Зазначені борги існують на 50 підприємствах, установах і організаціях області, кількість яких зменшилася з початку року на 25 од. або на 33,3%. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here