Home Гроші В Україні нарахували більше 7 тисяч мільйонерів

В Україні нарахували більше 7 тисяч мільйонерів

122

В Україні більше як 7,3 тисячі осіб задекларували за 2010 рік дохід, який перевищує 1 мільйон гривень, повідомив заступник голови Державної податкової служби України Олександр Клименко.

"Найбільшу кількість мільйонерів, за підсумками кампанії декларування, зафіксовано у Києві (894 особи), Дніпропетровській (681) та Донецькій (524) областях. Загалом по Україні дохід понад 1 млн грн за 2010 рік задекларували 7311 громадян", – зазначив заступник голови ДПСУ.

Крім того він додав, що значна частка отриманого доходу припадає на інвестиційний прибуток від здійснення платниками податку операцій з цінними паперами та корпоративними правами, операцій купівлі-продажу нерухомого майна, а також отримання іноземних доходів.

"Ми маємо суттєвий приріст мільйонерів за результатами декларування. Минулого року їх було 6155 осіб", – додав Клименко.

Нагадаємо, у рейтингу сотні найбагатших українців шостий рік поспіль першу стрічку списку займає донецький підприємець Рінат Ахметов. Його активи за рік подорожчали на 7,8 мільярдів доларів – з 17,8 до 25,6 млрд дол.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here