Home Гроші У Житомирі за 6,5 млн грн продали будівлю недіючого ДНЗ

У Житомирі за 6,5 млн грн продали будівлю недіючого ДНЗ

126

Будівлю недіючого дошкільного навчального закладу №54 продано за 6 мільйонів 500 тисяч 001  гривень. Ця ціна майже вдвічі більша від початкової вартості лоту.  У аукціоні, який провели за допомогою єдиної торгової системи «ProZorro.Продажі»,  взяли участь 4 учасники.

Переможцем електронних торгів стало ТОВ «ОБРІЙ ДІЖИТАЛ».

Початкова ціна лоту складала 3  мільйонів 689 тисяч 532 гривні з ПДВ.

Будівля недіючого дошкільного навчального закладу №54  з допоміжною господарською спорудою загальною площею 761 кв.м розташована у центральній частині міста, у парковій зоні (бульвар Старий, 22). Будівля закладу не використовується за призначенням з 2005 року.

Обов’язкова умова продажу: збереження профілю закладу, а саме здійснення діяльності закладу дошкільної освіти.

Читайте також: Будівлю Центру детоксикаційної допомоги у Житомирі продали за 1,8 млн грн.

«ProZorro.Продажі»  – система, що функціонує для забезпечення прозорості у продажах державного та комунального майна.  Кожен може долучитися і взяти участь у аукціонах з продажу майна, що його цікавить.  Для цього необхідно просто зайти і зареєструватися на майданчиках єдиної торгової системи. Такий інструмент дозволяє отримати від продажів справді ринкові ціни.

У Житомирі продаж комунального майна наразі здійснюється тільки через «ProZorro.Продажі».

Зокрема, нещодавно було прийнято рішення про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир» та інших об’єктів комунальної власності міста.

Житомир став першим містом в Україні, що на виконання Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації», уклавши договір про продаж об’єктів територіальної громади м. Житомира з оператором електронного майданчика,  оприлюднив інформацію на  «ProZorro.Продажі» щодо 2-х об’єктів малої приватизації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here