Home Гроші Польські гаражні ворота з розширеним функціоналом у Києві: про додаткові опції розкажуть...

Польські гаражні ворота з розширеним функціоналом у Києві: про додаткові опції розкажуть фахівці wisniowski-vorota-kiev.com.ua

158

В’їзні системи від знаменитого виробника вже зарекомендували себе як найбільш функціональні секційні конструкції. Підйомні гаражні ворота Wisniowski, представлені в 3-х серіях, наділені оптимальними характеристиками за замовчуванням. Але досконалості немає меж, тому існує можливість покращувати вироби, оснащуючи їх додатковими пристроями та аксесуарами. Спеціалісти «WISNIOWSKI-VOROTA» розкажуть, які елементи допоможуть зробити в’їзну систему безпечною, зручною та простою в експлуатації.

Секційні ворота з сендвіч-панелей: розглянемо особливості

Підйомні брами, залежно від моделі, мають різні властивості та комплектацію. Щоб обрати необхідне опціональне оснащення, слід ознайомитися з базовими характеристиками виробів.

• Система UniPro є оцинкованою. Вона обладнана торсійним механізмом на 20 000 циклів, панелями товщиною 40 мм з коефіцієнтом теплопровідності Up = 0,48 Вт/м²∙К і роликами підшипникового типу.

• Конструкція UniTherm, в першу чергу, відрізняється теплим полотном з панелей INNOVO (60 мм). Вони розраховані на захист від холоду та наділені показником Up = 0,33 Вт/м²∙К. Плавний рух стулки здійснюється завдяки подвійним підшипниковий роликам. Нижній дюплекс-ущільнювач, а також гнучкі кожухи між секціями гарантують захист пальців від защемлення.

• Автоматичні підйомні ворота Prime поєднують в собі найбільшу кількість корисних деталей. Сама конструкція є не тільки оцинкованою, а й лакованою. За основними характеристиками брама нагадує модель UniTherm, проте все ж має більш широкі можливості. Завдяки спеціальній захисній системі, механічні елементи не будуть виходити з ладу. До того ж, конструкція оснащена сучасним автоматичним приводом METRO для комфортного та безпечного управління.

Ворота на гараж Wisniowski та доповнення до них

1. Якщо ви плануєте замінити стару в’їзну систему на браму UniPro – в цьому допоможе спеціальне рішення RenoSystem. Завдяки йому монтаж буде виконаний навіть при відсутності одвірка чи бічних просторів. Частини стіни, яких не вистачає, замінюються коробчастою конструкцією з декоративними панелями: елементи кріпляться до існуючих поверхонь за допомогою кронштейнів. Якщо ж перемичка є, і її розмір становить не менш ніж 8 см – установка автоматичних воріт для гаража може бути здійснена завдяки системі UniPro Nano80. Вона оснащена спеціальними напрямними та дозволяє виконати монтаж при низькому одвірку.

2. Полотно може стати більш функціональним, якщо обладнати його панорамними або вентиляційними панелями. Оснащення врізаною хвірткою допоможе потрапити до приміщення, не відкриваючи проріз. Також до замовлення доступні бічні двері з привабливим дизайном.

3. Для того, щоб в’їзд став максимально зручним і безпечним, секційні ворота слід оснастити електричним приводом. Наявність системи керування багаторазово збільшує експлуатаційні можливості брами, оскільки до неї можна підключати різноманітні пристрої.

Автоматика для гаражних воріт і корисні прилади

Розширити функціональність в’їзної системи із приводом можна за допомогою різних доповнень. Розглянемо їх детальніше:

• Digipad RTS являє собою двоканальну клавіатуру з кодом, що працює на радіозв’язку. Вона призначена для управління автоматикою.

• Бездротова кодова клавіатура io з підсвічуванням може синхронізуватися з двома пристроями одночасно. Живлення здійснюється від батарейок.

• Фотоелементи не дозволяють стулці стикатися з перешкодами в прорізі.

• Блокування ходової каретки механічного типу підвищує рівень безпеки конструкції.

• Одноканальний провідний зовнішній замок з кодом призначений для управління складними воротами Wisniowski.

• RTS – це радіопередавач для контролю приводів. Він має 2 канали та не вимагає дротового під’єднання.

Для автоматики METRO пропонуються особливі доповнення:

• Сирена, що подає сигнал при спробі несанкціонованого відкриття прорізу;

• Акумулятор резервного живлення, розрахований на забезпечення виконання декількох циклів підняття/опускання стулки;

• Лампа зі світловим сигналом.

• Варто відзначити, що привід може бути підключений до системи інтелектуального управління smartCONNECTED. Вона дозволяє контролювати браму зі смартфона незалежно від місцезнаходження її власника.

Як замовити автоматичні гаражні ворота Wisniowski в Києві?

Заходьте до інтернет-магазину wisniowski-vorota-kiev.com.ua та обирайте бажану модель в каталозі. Потрібна консультація або допомога в підборі опціонального оснащення? Зателефонуйте за номером +38 (050) 993-70-77 і задайте менеджеру всі необхідні питання. Для детального ознайомлення з продукцією запрошуємо відвідати виставковий салон «WISNIOWSKI-VOROTA Київ», розташований за адресою: вул. Кирилівська, 69-В, офіс 127. Кожен гість демонстраційної зали отримує спеціальну знижку!

Remontne rishennya RenoSystem dlya harazhnykh vorit UniPro

Tepli harazhni vorota Wisniowski v Kyevi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here