Home Гроші Підприємцям обіцяють відкрити дозвільни центри при обладміністраціях

Підприємцям обіцяють відкрити дозвільни центри при обладміністраціях

97
Українські підприємці з 3 січня 2012 року зможуть звертатися за дозволами в дозвільні центри при обласних державних адміністраціях.
 
Про це повідомила прес-служба Держкомітету з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва).
 
Згідно з повідомленням, відповідні нововведення передбачені підписаними президента 30 листопада зміни до закону "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" щодо розширення мережі дозвільних центрів".
 
"Дозвільні центри будуть створювати при обласних державних адміністраціях. Отже, підприємцям більше не доведеться звертатися за дозволами окремо в кожен територіальний орган, якщо відповідний дозвіл видається на обласному рівні", – відзначають у відомстві.
 
Крім того, прес-служба інформує, що видача документів дозвільного характеру регіональними дозвільними органами може здійснюватися через дозвільний центр міської ради, який є обласним центром, за узгодженим рішенням міської ради і облдержадміністрації або Ради міністрів Автономної республіки Крим.
 
Як повідомлялося, розроблений Держкомпідприємництва законопроект "Про внесення змін до закону" Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності "був прийнятий Верховною Радою 3 листопада," за "проголосувало 260 народних депутатів.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here