Home Гроші Підприємства Житомирщини отримали прибуток майже 1 млрд. грн.

Підприємства Житомирщини отримали прибуток майже 1 млрд. грн.

90
За підсумками січня-листопада 2011 року підприємствами і організаціями області отримано 940 млн. грн. прибутку, що у 1,7 раза більше торішнього періоду. В той же час, підприємства мають і збитки – майже  555 млн. грн., які також зросли на 7,6%. 
 
За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації, загальний фінансовий результат Житомирщини у галузях економіки за 11 місяців 2011 року склав 385 млн. грн. прибутку.
 
Найкращий фінансовий результат одержали підприємства промисловості, сільського, лісового господарства та мисливства, оптової торгівлі, будівництва. 91,4% підприємств сільського господарства, мисливства та лісового господарства були прибутковими. При цьому сума їх прибутку перевищила збиток майже у 14 разів.
 
Серед районів і міст найбільш позитивного фінансового результату досягли підприємства міст Житомира, Малина, Коростеня, Бердичева, а також Житомирського, Малинського, Ружинського, Коростишівського  та Народицького районів. 
 
Частка збиткових підприємств становила 38,5%. Найбільша їх кількість зосереджена у сфері ремонту автомобілів – 50% та охороні здоров’я і надання соціальної допомоги – 55,6%. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here