Home Гроші ПАТ «Кварцсамоцвіти», що у Володарськ-Волинському районі, перед перезапуском продало пакет акцій

ПАТ «Кварцсамоцвіти», що у Володарськ-Волинському районі, перед перезапуском продало пакет акцій

262

Згідно з повідомленням ФДМ на веб-сайті, на біржі проданий пакет у розмірі 8,95% ПАТ "Кварцсамоцвіти" (Житомирська область) за 244,1 тис. грн (при номінальній вартості 349,05 тис. грн).

Про це пише «Комерсант» із посиланням на Інтерфакс.

Нагадаємо, що на початку року зявилась інформація про те, що великий український виробник самоцвітів – ПАТ «Кварцсамоцвіти» у червні планує відновити виробництво, припинене наприкінці 2008 року року через важке фінансове становище.

Для цього на заводі відремонтовані цеху, закуплено обладнання ізраїльської фірми та ізраїльські фахівці навчають співробітників користуватися ним. Інвесторами вже вкладено у відновлення роботи підприємства більше 22 млн грн.

«Ми введемо в дію фабрику з огранювання каменів проектною потужністю до 4,5 млн ограночних вставок на рік», – сказав В. Батюк УНІАН.

Він також повідомив, що в даний час "нове підприємство отримало право вести видобуток граніту на ділянці близько 50 га з перспективою відродження ювелірного промислу".

Як повідомили УНІАН у Фонді держмайна у Житомирській області, підприємство "Кварцсамоцвіти" в 2007 році спрацювало збитково. У вересні 2007 року керівництво ФДМ ініціювало збільшення статутного фонду і приватизацію тоді ще відкритого акціонерного товариства "Кварцсамоцвіти". На кінець 2006 року, статутний фонд "Кварцсамоцвіти" становив 48,745 млн. гривень.

У листопаді 2010 року ФДМУ на конкурсі за принципом аукціону продав 91,1% акцій ПАТ «Кварцсамоцвіти» ТОВ «Столичне будівництво» за $ 0,46 млн.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here