Home Гроші Оксана Білозір у Житомирі презентувала міжнародну програму «Оздоровлення економіки України»

Оксана Білозір у Житомирі презентувала міжнародну програму «Оздоровлення економіки України»

81

Голова ОДА Віталій Бунечко зустрівся із народною артисткою України, офіційним послом бренду в Україні Програми «IMTD» (USA) «Оздоровлення економіки України» Оксаною Білозір.

Зустріч проходила сьогодні, 30 вересня.

За словами Оксани Білозір, проєкт представляє нову систему отримання грантів для реалізації власних бізнес-ідей. Основний донор – уряд Сполучених Штатів Америки. На перший етап затверджено фінансування у розмірі 3 млн доларів США.

«Це гарний проєкт – нові відкриті можливості. Завдяки таким програмам економіка об’єднаних територіальних громад та Житомирщини вцілому має додаткову змогу для розвитку», – сказав Віталій Бунечко.

За результатами зустрічі вирішили обговорити із представниками бізнесу області та керівниками ОТГ можливості грантових проєктів, в яких можуть взяти участь.

Основний результат, на який очікують, – розвиток підприємництва в регіонах, легалізація бізнесу та зменшення міграційної активності населення.

Довідково. СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.-ІНТЕРНЕШНЛ – це потужне міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені: у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагоджені міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here