Home Гроші Навушники дешеві VS дорогі – які купити

Навушники дешеві VS дорогі – які купити

338

Кожен любитель музики, якому хоча б раз доводилося купувати нові навушники, задавався питанням чому одні моделі коштують 2 долари, інші 25, а треті – і зовсім 250?

Цифри звичайно ж умовні, але вони наочно демонструють, якою різною може бути ціна на такий простий і здавалося б повсякденний аксесуар, як навушники: https://muzline.ua/naushniki/. Чим відрізняються дорогі й дешеві моделі, як вибрати відповідні і не витратити гроші даремно в нашій статті розповість фахівець інтернет-магазину Музлайн, найбільшої української онлайн платформи, на якій можна вибрати і купити краще звукове та світлове обладнання.

Які це, дешеві навушники?

Напевно в роздрібних в гіпермаркетах вам траплялися відділи з дешевою технікою і аксесуарами – в них можна знайти навушники, які коштують менше 2 доларів. Це прості вкладиші з силіконовими насадками і тонким шнуром. Вони мають універсальний роз’єм, їх можна підключати до смартфону, телефону, плеєра, кишенькового радіо і так далі. Якщо ви хоча б раз здійснили цю помилку і купували їх – то знаєте, яким специфічним звучанням вони володіють (у ньому зазвичай переважає середина, практично немає басів і високих частот). Слухати музику з їх допомогою – те ще задоволення. Але це наочна картина того, що таке насправді дешеві навушники – це аксесуари на один раз, які не шкода втратити, зламати або викинути.

А які ж дорогі навушники?

Перш за все що означає дорогі? Для користувальницького сегмента, тобто в асортименті навушників, якими користуються звичайні люди в звичайному житті, вартість дорогих навушників може дорівнювати 100-150 доларам.

Набагато цікавіше справа йде в професійному сегменті, тобто в асортименті навушників, розрахованих на професіоналів і аудиофілів. Вартість таких пристроїв може досягати 1000 доларів. Навряд чи ви захочете заплатити стільки, всього лише заради того, щоб слухати музику. Але подібні моделі розроблені для професійного використання, ними користуються звукорежисери, композитори і т.д.

Що ж робити, які навушники вибрати? – Відповідь на це питання як завжди лежить посередині. Якщо ви любите хороший звук, насичений бас, ясні вищі і щільну середину, зверніть увагу на призначені для користувача навушники середній вартості – за 50-60 доларів можна знайти цілком пристойну модель. Це можуть бути і вкладиші, і закриті навушники, і інші моделі. Головне, щоб вам подобався звук, інакше навіщо витрачати гроші?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here