Home Гроші На Житомирщині за житлово-комунальні послуги сплачують по 500 грн.

На Житомирщині за житлово-комунальні послуги сплачують по 500 грн.

99
В січні 2012 року мешканці Житомирщини всередньому сплачували по 500 грн. за  житлово-комунальні послуги. Порівняно з відповідним місяцем минулого року вартість послуг ЖКГ зросла на 5%.
 
За повідомленням Головного управління статистики області, загалом впродовж січня населення області сплатило за житлово-комунальні послуги понад 80 млн. грн. 
 
Серед міст та районів області найвищий рівень оплати за житлово-комунальні послуги спостерігався у Новоград-Волинському, Черняхівському та Малинському районах – від 111%  до 102%, найнижчий – Народицькому, Коростишівському, Брусилівському, Радомишльському та Житомирському районах. В цих регіонах оплачували послуги всередньому на 60% – 70%.
 
Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг упродовж січня 2012р. збільшилась майже на 15  млн.грн. і на кінець січня 2012р. становила 170 млн.грн.. 
 
Зростання заборгованості відбулося в більшості регіонів області, за винятком Новоград-Волинського, Черняхівського, Малинського та Брусилівського районів. 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here