Home Гроші На Житомирщині вже понад 80 тисяч жителів отримали підвищені пенсії із доплатами

На Житомирщині вже понад 80 тисяч жителів отримали підвищені пенсії із доплатами

117

У Житомирській області вже для 91,3 тисяч пенсіонерів профінансували пенсійні виплати, з яких майже 90% – а це понад 80 тисяч – отримали підвищені пенсії із доплатами. Про це повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

«Станом на 7 березня забезпечено фінансування пенсійних виплат для 91,3 жителів на суму 371,8 млн грн, що становить 35% до потреби. Загалом у березні пенсіонерам виплатять 1 млрд 065,6 тис. грн. Профінансовані підприємства поштового зв’язку по 11 березня та банківські установи по 10 березня», – йдеться у повідомленні.

Із 91,3 тис. пенсіонерів 90% тих, які отримали підвищені пенсії із доплатами. Жителі, які першими отримали такі виплати, задоволені. Адже завдяки автоматичній індексації пенсій вони одержали більше грошової допомоги від держави, на яку дуже чекали.

Один із таких пенсіонерів – житель м. Житомир Олександр – вже отримав підвищену виплату.

«Я все життя попрацював водієм, маю 35 років стажу, а пенсію отримував невелику. Зараз же, пенсію отримав на 483 гривень більшу і тепер щомісяця одержуватиму близько 2300 гривень. Дуже добре, що держава нарешті зробила такий крок для соціального забезпечення пенсіонерів. Тепер і внучці на день народження гарний подарунок зможу придбати», – розповів пенсіонер.

Також ПФУ профінансували у повному обсязі виплати для 26,1 тисячі військових пенсіонерів. За галом у березні ця категорія громадян отримає 121,8 млн грн пенсій.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here