На Житомирщині впало виробництво яловичини і зросло – свинини

30.12.2020

 

На Житомирщині упродовж січня-листопада 2020 року на 32% упало виробництво яловичини та телятини. Натомість на 1% зросло виробництво свинини.

Такі дані публікує управління статистики області.

За 10 місяців 2020 року в області виробили 3099,8 тонн яловичини, натомість свинини – 2128,4 тонн.

Натомість на 16% зросло виробництво ковбаси та продуктів із м'яса.

Найбільше зросло виробництво молока – на 257%. За 10 місяців надоїли 24688,8 тонн.


 
Новини Кіно та ТБ
Загрузка...
Загрузка...
Програма телепередач
Житомир квіти
В місті відкрили 12 тимчасових місць для торгівлі квітами. Майданчик почав працювати на вимогу людей, які займаються вирощуванням розсади та квітів у власних...
Полісся
У Житомирі 17 лютого футбольні фанати прийшли під стіни ОДА вимагати добудувати центральний стадіон "Полісся". Вболівальники ФК Полісся розгорнули банер...