Home Гроші На Житомирщині визначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості

На Житомирщині визначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості

184

Регіональна конкурсна комісія підвела остаточні підсумки першого етапу Всеукраїнського конкурсу якості "100 кращих товарів України" 2011 року. 

Всього на регіональний рівень поступили заявки від 36 підприємств Житомирщини на 36 видів продукції. Конкурсний відбір продукції та її оцінювання відбувались у номінаціях: продукція, роботи та послуги. Після ретельного відбору переможцями на регіональному етапі вийшли 23 підприємств, 5 – стали лауреатами.

Оцінюючи якість товарів та послуг, експерти враховували цілий комплекс спеціально розроблених критеріїв. Експерти оцінювали потреби споживчого ринку в конкретному виді продукції та її конкурентоспроможність, соціальна значимість та необхідність  продукції, доступність ціни, вплив даного виду продукції на економічні показники регіону чи держави в цілому та інше.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації, 7 переможців регіонального етапу конкурсу подали заявки на участь у загальнодержавному етапі цього яскравого форуму лідерів виробництва.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here