Home Гроші На Житомирщині відновлений цукровий завод забезпечений сировиною лише на 22%

На Житомирщині відновлений цукровий завод забезпечений сировиною лише на 22%

134

Згідно із укладеними угодами та усними домовленостями Корнинському цукровому заводу передбачається поставити 63,5 тис. тонн коренів. На цей час фактично надійшло 13,8 тис. тонн, або 22% до необхідного.

А щоб налагодити на заводі надійне виробництво, а значить сприяти розбудові селища, влада працює над тим, щоб забезпечити підприємство цукровою сировиною у повному об’ємі, повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації. 

Але, господарства та населення, які виростили на своїх землях солодкі корені, поки що неактивно залучаються до поставки на Корнинський завод цукрових буряків. 
 
Щоб забезпечити ритмічну роботу підприємству потрібно складає 1,5 тис. тонн буряка. 
 
І представники влади роблять все можливе, аби на місцях, разом з керівниками сільськогосподарських підприємств, з сільськими головами, вирішити питання забезпечення заводу сировиною.

Всього в області на сьогодні накопано майже 292 тис. тонн цукросировини (+125 тис. тонн до минулого року). На цукрові заводи завезено 288 тис. тонн коренів, або 99% до зібраного.

На даний час проводиться значна робота, щоб у 2012 році відновити діяльність Коровинецького цукрового заводу в повному обсязі. Для цього наступного року будуть розширені площі посівів цукрового буряку.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here