Home Гроші На автозаправках Житомирщини подорожчав бензин

На автозаправках Житомирщини подорожчав бензин

123

Впродовж місяця ціни на бензин коливались в залежності від марки – дизпаливо подешевшало, 76й бензин не змінився в ціні, а інші види нафтопродуктів подорожчали в межах  піввідсотка.  

Станом на 10 жовтня дизпаливо знизилось в ціні на 3 коп. та коштує 9.57 грн. Вартість бензину марки А-76 впродовж місяця не змінилась та становить 9.59 грн. за літр. Такі дані надали спеціалісти державної інспекції з контролю за цінами в Житомирській області. Вони щодекадно проводять моніторинг середньо роздрібних цін на нафтопродукти.
 
Найбільш популярні серед водіїв марки бензинів подорожчали від піввідсотка до майже одного відсотка. Найбільше підвищився в ціні 92й бензин – на 10 коп. за літр та коштує за останніми даними інспекції 9.96 грн. 
 
На другому місці за темпами подорожчання знаходиться А-98. За це паливо водії сплачують на 7 коп. більше, ніж у минулому місяці. Його вартість становить 11.20 грн. 
 
На 3 коп. зріс в ціні 80й бензин та на 1 коп. А-92. За літр кожного водії віддають відповідно 9.46 грн. та 10.24 грн.
 
Станом на 10 жовтня за даними інспекції при роздрібній реалізації пального оператори встановили середні торгівельні надбавки в межах від 10% до18% в залежності від марки палива.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here