Home Гроші Монетизація субсидій буде продовжуватися і в наступному опалювальному сезоні

Монетизація субсидій буде продовжуватися і в наступному опалювальному сезоні

156

 Про це сьогодні, 29 березня, повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко та закликав представників місцевої влади, управлінь соціального захисту населення, до наступного опалювального сезону виправити всі помилки, які виникають протягом перших місяців виплати монетизованих субсидій.


«Монетизація субсидій буде продовжуватися і в наступному опалювальному сезоні. Зараз є час і можливість виправити проблемні моменти, помилки, які виникають чи то з реєстрами отримувачів,  чи то з обміном інформацією між відомствами, чи то з донесенням інформації до людей, та швидко їх усунути, щоб в новий опалювальний сезон увійти із повністю досконалим механізмом», – сказав Павло Розенко.

Нагадаємо, що завдяки монетизації субсидій родини Житомирщини отримали понад 215 млн грн готівкою, а це близько 95% від усіх запланованих коштів.

Ці кошти 117,8 тисяч родин вже спрямовують на оплату комунальних послуг, а ті, хто зекономив, використовують їх на власний розсуд.

За інформацією ПФУ, всі пенсіонери-субсидіанти Житомирщини – а їх в області близько 87 тисяч – разом із підвищеними пенсіями та доплатами отримали 160,7 млн грн готівки у вигляді монетизованої субсидії.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here