Home Гроші Минулого року місцеві бюджети поповнилися на півтора мільярда гривень

Минулого року місцеві бюджети поповнилися на півтора мільярда гривень

96
Протягом минулого року до загального фонду бюджету області надійшло 1млрд. 420  млн. грн. А це більше, ніж на 150 млн. грн. , або на 12% більше минулого року.
 
Із 656 місцевих бюджетів планові показники виконали 611, або 93% від усієї кількості.
 
Такі підсумки роботи фінансових органів області з виконання місцевих бюджетів за 2011 рік було підбито на засіданні колегії головного фінансового управління облдержадміністрації.

Сума видатків, які провели місцеві бюджети області у 2011 році, з урахуванням кредитування склала майже 5 млрд.грн.
 
На виплату заробітної плати з відповідними нарахуваннями було спрямовано майже половину від усіх видатків.
 
Порівнянно з минулим роком видатки на заробітну плату збільшилися майже на чверть мільйона, повідомляється на сайті Житомирської обласної ради.
 

На засіданні заступник голови обласної ради Володимир Арешонков повідомив, що обласний бюджет на 2011 рік було прийнято своєчасно – в грудні 2010 року. Крім того, обласна рада ініціювала прийняття до початку 2011 року бюджетів інших рівнів.

Це дало змогу всім 656 місцевим бюджетам області затвердити постійні кошториси та профінансувати заклади бюджетної сфери, у першу чергу захищені статті.

Така ж практика затвердження місцевих бюджетів та прийняття програм соціально-економічного розвитку територій була використана в цьому році.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here